benda apa yang panjang-panjang tuu?

hahh. jangan pk bukan-bukan boleh? aku nak cakap pasal entri aku lahh.

setakat aku buat blog nih, semua entri aku panjang-panjang. aku tak reti nak taip pendek-pendek. bila baca top blogger punya tips contohnya ini dan ini. part lain bole la folo tips-tips diorang. tapi part entri panjang n kurang gambar tu yang jadi masalah kat aku.

sebab aku suka merepek panjang-panjang kot? kalau korang bosan baca blog aku, cakap. bagitau. aku akan cuba baiki.

nak cakap tengs kat Blackrose lah sebab dia yang rajin amek tahu pasal blog aku. rajin komen. bagi tips-tips berguna. tegur aku entri panjang sangat. hehe. mekaseh la ye Encik Blackrose. akan ku cuba memendekkan entri-entri aku. nanti takdelah ko bosan baca blog aku kan? kan? hihi

kepada yang lain, tolong jangan compare blog aku dengan blog kakak aku. dia dah lama berblogging. aku baru je. dia cun. aku comot. dia lawa pandai bergaya, aku serabai tak reti fesyen. dia belajar pasal computer. aku belajar cikgu-cikgu. dia pendek, aku tinggi. tapi dia kurus, aku gemok. huhu. apa-apa pun kami tetap tak sama walaupun penah ada orang cakap kami ni kembar. gilaaa ke hapaa kembar?? lain gila kot muka !

ni la satu-satunya gambaq kami berdua. haha.
tengok, tak sama kan?
sapa cakap sama aku tembak laju-laju !

huda luna yang stylo milo selim melim

husna lana yang comot momot bam bam

so terbukti la aku tak segojes dia. dia hebat. dia femes. dia cun. dia fotogenik. aku? ah malas nak kutuk diri sendiri lagi. (ok bodek. kak, bila nak tolong mekapkan blog aku bagi siap? haha)

blog Huda Luna Hussin Al-Sagoff sapa tak kenal. blog bubu dia pon femes. dah memang top blogger dah diorang dua nihh. aku? aku masih merangkak nak buat blog. so tolong jangan compare ! mungkin aku sendiri tak mampu nak capai follower beriban macam dia. takat nak buat blog syok-syok sendiri bole lahh. untuk diri sendiri baca dan kawan-kawan terdekat.

sekian.


Comments

pikapie said…
howyeah2. husna letak gambar penyembuh rinduuu. ;D
Husna Lana said…
hihi. 1st gambar yg diupload. ngee.
pika pika, jom date ! turun kl jom?
ween said…
huda cun, kamu comel. memang ada iras dear ;)
as eleyana said…
haha.. nak sama la husna weih.. cuba tgk betol2.. haha.. mmg xlari jauh.. ala.. husna nieh pown cun jugak.. gorjes jugak.. mn ada comot2 pown.. ngee.. XD.. biarlah entry panjang2.. as suka blog yg entry panjang2.. taste org lain2 kan.. ngee..
Husna Lana said…
ween : eh eh. iya ke? iras kat mana tu? dia cunn lagi laa. huhu. btw, tengs ! hihi *perasan sekejap*

as eleyana : mana sama as ! hidung dia mancung lagi. hehe. kalau semua orang macam as kan best. tak kesah entri pjg. tapi mslhnya dah ramai tegur. hihi. kena balance kot. ada yg pjg n pendek. hehe. btw, tengs as comey :)
husniah zaimah said…
haha.. kembar! rindu kau! ;p
aku follow kau ye
Husna Lana said…
yaaa silalah folo aku wahai kembarku. hehe. rindu kau jugak ! :D
NaF said…
hakakk bam bam punn kiut miut ehhh. sebab kakak sape?? hehehe.

miss u!! jgn rase down ke ape. besela tuh. saya yg dah lme pon xde sape nk folo. bhhahaha! :p

- adek -
Husna Lana said…
adek ! yelahh. sbb kamu tomei ! mishyutu lahh <3

hahha, tak kesah pun pasal follower tu ! ;p

tp kesah psl entri pjg2. agaga
blackrosehunter said…
hahaha..xleh bla ayt bodek...
Husna Lana said…
hahaha. tak bodek pun lahh. benda betoi habaq hang !
Anonymous said…
jap lg adiknya pulak popularkan...
tggula sebulan, 2 bulan, 3 bulan, 4 bulan nti..
sure lah..
Husna Lana said…
Anonymous : haha mustahil la. lgpun tujuan buat blog ni bkn nak femes pun :)
Dr K said…
oh yeah! fotogenik.
ok. i'm photogenic so you said in your entry that you are not photosyntesis? eh! haha photogenic.!
so~ same la ngan massss!

cm nama kapal terbang plak! hehe

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu