misteri pakcik razak bersama Inche Apex Khairul Fahmi

sedang asyik-ralit-tekun-khusyuk-sengih-berangan-terkenang-kesah-dolu-dolu melayan love story si apex sepet Khairul Fahmi dengan si gadis mixed Aimie Harmelia, tiba-tiba lagu Dangerous siulan Akon ft Kardinal Offishall berdering.

"arghhh malaun mana pulak yang dok mengacau petang-petang camnih. kot-kot la "my apek" call ke. tapi, tebiat apa dia nak call petang-petang. sekarang kan dia tengah kerja. hairan sungguh !"

malas-malas aku capai fon buruk aku. usha skrin. eh, unsaved number lah. 06677**** panggilan dari rumah orang. mungkin juga ofis orang. sapa pulak yang nak call aku dari melake or nogoie sombilan nih?

aku : hello?

dia : hello. hello. (mungkin tak dengar sebab fon buruk aku sudah tenat). husna ke?

alamak ! lelaki la dol. sapa pulak nih? gaya suara macam umur lingkungan 25-35 tahun.

aku : hello. ya. ni siapa?

dia : ouhh. ni pakcik razak. tak kenal ke?

pakcik razak mana pulak ni? otak aku berpusing-pusing cuba recall dan mencari nama 'pakcik razak' dalam temporal lobe aku. tapi, hampa.

aku : err, maaf. saya tak ingat. siapa ye? 
(habis sopan santun dah aku nih. seingat aku la, takde pulak aku kenal pakcik nama razak. kalau ayah kawan aku ada la sorang dua berbin dan bintikan Razak. tapi mimpi apa pulak ayah diorang nak call aku?)

pakcik razak : err husna berniaga kat MAEPS kan? (eh apekah?)

aku : hah? bukanlah pakcik ! saya pelajar.

pakcik razak : ha? pelajar? bukan peniaga?

aku : ya. saya masih belajar.

pakcik razak : ouh ok ok.

*tett tett tett* bunyi talian dimatikan.

ohh apakah? aku berniaga kat MAEPS? isk ! ni mesti gara-gara nombor aku tersebar kat peniaga-peniaga sekitar Serdang masa uruskan karnival kolej aku dulu. hampeh ! sampai sekarang peniaga-peniaga cari aku. 

TO PAKCIK AND ALL THE PAKCIKS, KARNIVAL KOLEJ SAYA SUDAH LAMA BERAKHIR. SILA JANGAN HUBUNGI SAYA LAGI UNTUK SEBARANG TAPAK NIAGA. HARAP MAKLUM ! 

grr, kacau je konsentrasi aku nak berfeeling-feeling layan ceritera cinta FahmiElia. sweet weh diorang. sporting je Cik Elia tu. semoga kalian berkekalan ya ! amin.

*gila kentang betul aku nih ! tak pernah-pernah minat nak layan tengok bola. sekali TERtengok game semalam. Malaysia vs Indonesia Piala AFF Suzuki. sekali terpegun pulak tengok aksi gol keeper tuh. style gila weh ! sekali terus pegi like fanpage Khairul Fahmi Che Mat. sekali pergi stalk blog awek dia. sekali pegi hapdet blog siap ! eh eh berapa banyak sekali daaa! *

err, mebi aku terlebih makan kacang kot semalam =.="

sekian.

Comments

NaF said…
haha. nak buat jugak la ceritera cinta tuh. macam seronok. nnt dah tua2 leh bace. kikiki :P
blackrosehunter said…
keeper kelantan koooottttt..hahaha...mantap gle..
Husna Lana said…
NaF : haha. betul gak. kang tua2 da lupa. sila2 :)

blackrosehunter : bangga habis la tu org kelantan? haha
AIMAN said…
Khairol Fahmi dah jadi pujaan.. aiyaaa... jeles2.. haha
Husna Lana said…
@AIMAN
haha. sekarang encik keeper tu tgh hott ! :D

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London