Jom Join Bloglist Atiera

syarat2 o menda yang ampa perlu buat untuk join bloglist tira :

(penting) Mesti ada blog sendiri . Law takdak blog , ampa nak taip kat mana ?
(xbrapa penting) Warganegara malaysia o at least pandai n pham bahasa melayu .
(penting) Follow blog tira .
(penting) Buat entry 
Dalam entry kena ada nie :
 i.   tempek banner kat ataih tu n buat link ke entry nie (tak kira la nk ltak link 2 kat mana)
ii.   Review ckit blog tira (komen, cadangan, kutukan, kritikan amat dialu-alukan)
iii.  tembak (tag) 3 blogger lain (pastikan depa taw depa kena tembak taw)


senarai semak syarat-syarat *apa punya skema daa ;P
1) ada blog
2) warga Malaysia
3) dah follow ^_^
4) tengah buat entri la nihh ;D
5) dah tempek aihh banner tuh
6) review sikit-sikit : tudiaa orang kedah naa. pekat likat loghat dia :D yang cek nampak, blog dia nih, kaler biru. memang laa dah trang tang tang kaler background dia biru. cek sukaa kaler biru ^_^ dia ni memang suka join segala bagai GA la contest la, memang rajin sungguh aihh. dah lama dia join dunia blog nih. ada la dekat dua taun kan? betoi ka dak? hehe. cek rasa dia nih tak sombong. biasanya oghang kedah peramah. cuma cara cakap ja kadang-kadang macam ganaih sikit. tapi hati baik maa :))

haa tudia la serba sikit aku review blog dia dengan dia-dia sekali aku review. haha. maap naa menyimpang sikit. aku pun baru lagi mana nak reti kritik-kritik blog orang. sapa nak join bloglist Tira nih, mai la join ramai-ramai. aku nak tag Blackrose, Qirah n As. tarikh tutup 30 April 2011.

sekian.

Comments

as eleyana said…
aaahh.. xde org lain dah nak tag. mesti muka aku gak. tuh blackrose tuh pown sama.. kalau bab tag2. akula mangsa dia.. sama je ampa dua nieh!! =/ buli aku ja keja. xmo3 join. kih3x..
cik tiera™ said…
trimas noh sebab join..hehe..
ain syafain said…
hai :)

thankz follow me.. follow u back yeah! :D
Husna Lana said…
@as eleyana
hahaahaha. aku pun selalu kena ngn blackrose jugakk. alaa ni baru sekali aku tag hang kan as. hehe ;p
Husna Lana said…
@ain syafain
tengs follow sy jugakk ^_^

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London