penangan terhebat !

fuh ! baru boleh sign in blog. apesal tah sejak semalam internet mengong sangat. slow mengalahkan siput baby. baby betullah internet ni. *ok pengaruh Jozan*

ok nak stori. semalam (baca : isnin) aku ada tiga killer paper. berderet. gap pun sejam je. start jam 2 sampai 4 petang. pastu sambung 5 sampai 7 petang. lepas tu sambung lagi 8.30 smpai 10.30 malam. memang gila ! memang penat otak. tanpa rehat otak aku dipaksa bekerja. dah lama gila tak gunakan otak secara maksimum. memang penat sampai nak makan pun dah takda selera. memang penat sampai nak senyum pun dah tak boleh. memang penat sampai err sampai tak larat nak pergi mandi ! syhhh jangan cakap kuat-kuat. ahahhaa. hakikatnya memang penat gila la otak ! aku lebih rela dapat penat naik turun Broga saploh kali daripada dapat penat jawab tiga killer paper berderet-deret. hasilnya, malam tu aku tido awal gila. tepat pukul 12 malam aku dah tido. bangun? 12 tengah hari tadi ! hebat kan? boleh bayangkan betapa penatnya otak aku? tido 12 jam mengalahkan bayi. isk isk T___T

esok, ada lagi satu paper. tapi apa yang aku buat seharian nih? me'lagha' dengan facebook, twitter yang baru diregister tadi, melayan Sepah lalalitamplom. kenapa? sebab aku dah malas. penat-penat baca notes pun nanti keluar soalan aplikasi yang takda dalam notes. kena memerah otak jugak. soalan jenis esei pulak. memang esok kerja menggoreng la jawabnya. ha ha ha *sekarang bolehlah gelak, esok kang baru reti nak menanges tak dapat jawab* muahhahahaha gelak la puas-puas. =.="

esok paper ke4 aku. mula exam awal, sekaligus tiga paper. tapi habis nanti hari terakhir exam jugak. 8 mei baru habis. kesian. kesian. jadual exam sem ni la paling tak best. hai la badan, hai la nyawa. nasib nasib.

Ya Allah aku mohon kepadaMu, permudahkanlah segala urusanku pada esok hari. begitu juga dengan sahabat-sahabatku yang akan menduduki peperiksaan pada hari esok dan hari-hari berikutnya. Aminn ^_^

notakaki : mintak maaf kat semua rakan blogger. tak sempat nak blogwalking n balas komen kalian. bila betul-betul free nanti insyaAllah aku akan tunaikan janji aku melawat blog kalian.

sekian.

Comments

cikida said…
ngeh3....cian kan kitee...tkpe..mu kan teror..he2..goreng gune minyak buruh taw..kui3.=p..gud luck sayam>>>ayam..
chema said…
wa..baru tahu florepku ada belog..law tahu da folo awal2..ngeh3..gud luck final :)
Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ
gud luck 4 ur paper okay!


p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal! (^_^)
Husna Lana said…
@Fatin Syahira Ramli
tenkiu fatinn. awak pun gudluck k ^_^
Husna Lana said…
@cikida
hahahaa nak goreng guna minyak angin je boleh tak? ekeke. tengss sayam ayamm. gudluck utk kamu jugakk ;))
Husna Lana said…
@chema
alamakk, sudah kantoi ! haha. tengs cik cima. gudluck final gak ^__^
Husna Lana said…
@アヌム ちゃん~~
wslm. tenkiu anum-chan. hehe. suka ur blog. ^_^
Husna Lana said…
@:: noremy bte rahmat ::
tengs for the wish :))

salam kenal noremy ^_^

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London