tips hilangkan stress

anda bosan? anda stress? anda tertekan? jangan risau. kami ada ubatnya. terapi ini memang sangat berguna untuk orang yang sedang stress. tambah-tambah lagi sekarang kan musim final exam. urghh boleh termuntah kan baca buku tebal-tebal? nak hilangkan rasa loya menghadap buku? jom layan video nih. zasss~


sumpah aku gelak guling-guling tengok video nih. Nabil memang sangat kreatif ! dari minggu first Maharaja Lawak dia memang best ! idea lain daripada yang lain. memang lawak yang real. takde unsur nak bahan orang, nak kutuk orang macam certain group tu. keje nak membahan. kauorang paham-paham sendiri laa sape. kihkihkih ;D

dokek limapuloh kali dah den nengok video ni haa. tak bosan-bosan. siap boleh hafal laie haa lagu Grenade by Nabil ni. hahaha suka sukaaaa. ^__^

actually, aku tengah tertekan. malam ni je sepuluh kali aku layan lawak si Nabil nih. hilang stress gua cakap luuuu. serius. siapa tak percaya, sila lah cuba. kalau tak berjaya jugak, pergi amek wudhuk, pastu buat la solat sunat ke baca al-Quran ke. insyaAllah berjaya. kalau tak berjaya jugak? lu pikirlah sendiri. kuangkuangkuang ;D

notakaki : dalam Maharaja Lawak, aku suka Nabil, Sepah n R2. Jozan tu best jugak tapi kuat membahan sangat. iskiskisk. tapi sedihh weh R2 dah terkeluar. harap-harap diorang diserap masuk balik.

sekian.

Comments

Layan Maharaja Lawak ka? best?
Husna Lana said…
@MissSyarniFarida
aku pun baru ja start layan. best weh. boleh jadi terapi hilangkan stress. try la. hehe ;D
Husna Lana said…
@muhsin.aminudin
hahaha jangan la jadi gila ;p
blackrosehunter said…
kalau dok bilik yg tenet cm siput cm aku ni makin stress ada la..hahaha..nk bukak youtube pun tak boleh..huhu
aKhMaL said…
haha siyes terbaek kot...aku dwload dari minggu 1st smpy minggu 3 maharaja lawak...mmg sgt2 sesuai layan time stres nk exam neh...
Husna Lana said…
@blackrosehunter
hahahahaha itu tak dapek den nak nolong ;D
Husna Lana said…
@aKhMaL
hahaha memang sesuai sangat laa layan masa2 nak exam ni. terlebih layan kang haru gak. hee ;p

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London