Huda Luna yang tidak dapat terima kenyataan ! keh keh keh

ok hari ni aku sangat eksaiteedddd ! nak tahu kenapa? sebab aku berjaya menjeleskan Huda Luna. keh keh keh. *gelak jahat* sila lihat gambar di bawah. dari situ kau orang akan tahu kenapa.

~~jeng jeng jeng~~
minggu lepas Huda Luna jumpa Ayun Ayunar
sila perhatikan gambar ini secara kritikal.


minggu ni? turn hakuu pulak ! kehkehkeh
aku, kak AyunSyira Itik Kejam
photographer : Eno Farhana

waa cantiknya kak Ayun !
sila perhatikan gambar ini secara kritikal juga.
dapat jawapannnya? sapa betul aku bagi gula-gula doposen saploh bijik eh. kuikuikui. haa, yang membuatkan Huda Luna teramat tak puas hati adalah kerana ketinggian kami ! kak, sila terima hakikat ya? gambar kamu itu kelihatan bagai KLCC. kamu jambatan di tengah-tengah. harharhar :D *gelak jahat lagi* muahahahahahhaaahhahahahahhahahha uhuk uhuk uhuk sampai terbatuk-batuk aku gelak.

kak, aku tak pakai heels. kak ayun pun tak pakai heels. kaki aku pun cam bend sikit. so? so? so? paham kan maksud aku? lalalalallaala :D

*gelak jahat lagi dan lagi dan lagi* muahahahhahaahaha

okeh cukup dulu gelak. nak sambung cerita. jap lagi sambung gelak lagi okai?

waaa nak cerita pasal kak Ayun. comei gilaaaa dia ni. hari jumaat tu dah terserempak dengan dia kat Watsons kat The Mines tapi cam tak berani nak tegur sebab takut salah orang. hihi. then semalam pegi dewan besar untuk event Hari Siswi, nak jumpa kak Ayun n aunty Nora untuk ambil inner Ayunar yang dah di order. sampai-sampai je kat booth Ayunar, kak Ayun tegur "eh, kita ada jumpa kat Watson kan semalam?"

wahh, macam nak melompat aku dengar. kak Ayun cam akuuu lah weii ! hehe. pastu borak-borak sikit. tapi kejap jelah. sebab kak Ayun and aunty Nora tengah sibuk setting barang-barang kat booth.

petang tu slot Siri Interaksi Keusahawanan. aku kena hadir seminar tu. UPM memang selalu lahh buat seminar-seminar macam ni. balik balik muka haku je kena attend. tapi kali ni memang paling best lahh ! nak tau kenapa best? sebab kak Ayun jadi panel untuk forum tuuuu ! comeiii sangat ! dan sebab lain forum ni best, sebab tak mengantuk dengar panel-panel bercakap. ringkas dan padat. takda la meleret-leret macam selalu. wa salutt la forum kali ni. bravo UPM bravo ! keep it up ! len kali kalau buat forum macam ni, kompem aku pegi lagi ! *semangat secara tiba-tiba*

oklah tu saja nak cerita. mungkin ni entri last aku buat sementara waktu. esok aku terpaksa hantar laptop aku masuk wad kat Acer Service Centre. tah berapa lama lah laptop aku nak kena tahan kat wad. huhuhu. doakan laptop aku cepat-cepat sihat ya? *_* (mata penuh mengharap bersinar-sinar seperti Himawari)

sekian.

Comments

Ayun Ayunar said…
Husna! hehehemase jumpe husna, kite pakai pump shoes je.. tapi mase jumpe huda tu kita pakai wedges tinggi.. tu yang lagi tinggi tu :)
ok nanti kite hangout same2 3-3 kita ukur tinggi ea??! hehe :)
HaNa HoNeY said…
hahaha,,,
best gile dpt jumpe kak ayun
jeles jeles
^_^
eno farhana said…
huhu.. oleh sebab husna n syisyi dah cter pasal kte jumpe kak ayun, x yahla akak cter ek.. hehe.. (tapi seperti jelos plak kalau tidak post jugak).. haha.. tengok keadaan lah ek.. huhu =)
Encik Tikus said…
huda luna memang pendek, kehkeh
pikapie said…
fuyoooo. huhuhuuu! :)
FarhanaFabulous said…
beshnyeee...tak dpt g booth ayunayunan pun sbb blek johor..following yaww !
hello!!! husna!! akak kursus time nih.. jelesnye!! wa!!!!
Husna Lana said…
@Ayun Ayunar
kak ayunnn ! syhhh jgn la bocorkan rahsia. hihihi. husna mmg saje nak kenakan akak. dia da gtau kak ayun pakai kasut tinggi. ngee :D

waa bestnya kalau dpt hangout sama2 nnt. hihi. jum jum ukur tinggi. tp mcm da tau da sape plg rendah. hee ;p
Husna Lana said…
@HaNa HoNeY
best best ! rugikk sape tak dpt jumpa kak ayun ! hee ;p
Husna Lana said…
@eno farhana
cite jugakkk ! cite jugakkk !
Husna Lana said…
@pikapie
haha fine aku kalah ngn ko !
Husna Lana said…
@FarhanaFabulous
hehe besh ! besh ! xpe, nnt bole g booth ayun ayunar lg. upm ke ukm ni? hehe tengs folo :)
Husna Lana said…
@try to speak out
ni kak ayun syg. usna beli inner yg usna pakai kat kak ayun lahh. tgk la website www.ayunar.biz. cantik2 :)
Husna Lana said…
@Lady Shana Sweet
ehehehee jgn jelesss ! ngeh2. akak kursus ape? rugik x pegi jumpa kak ayun ! hihihihi ;p
Husna Lana said…
@Huda Luna
erkk. lalallalalalalalla :DD
blackrosehunter said…
aku dah tag ko..dh 2 post..harap maklum..=)
fya zainal said…
ayu ayunar ni comel kan kan kan
bantalbucuk said…
e'eh..aritu baru jumpa dia kat pusanika ukm..dia buka gerai kat situ..tapi perasan x..kan muka dia macam ada iras2 scha sikit..huhu
Husna Lana said…
@blackrosehunter
tenkiuu yaa. :) kalau rajin aku buat. haha
Husna Lana said…
@fya zainal
yup, sangat comel dan cantik !
Husna Lana said…
@bantalbucuk
haah, muka dia iras2 scha sikit. hehe
Diyana said…
comelnya kakak2 ni

eee,cantik kak ayun
Husna Lana said…
@Diyana
aah kak ayun memang cantik sangat :)
Fyka said…
uitttt..pic sy bersama huda luna pon ada...ngeee..
Husna Lana said…
@Fyka
hehe. hai kawan kakak ! :))

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu