Tuesday, January 25, 2011

Kontest Blog Paling Comel : Nurul Nabiela

err, apa aku nak tulih nih? ketaq tangan aku nak menaip. nervous pun ada ! tiba-tiba teringat kekalutan masa final exam zaman matrik aku nak jawab paper math. punya parkinson tangan aku nak menulih jawapan. gara-gara pengawas peperiksaan yang tak cool sergah aku.

" masa menjawab tinggal lagi sepuluh minit "

hapaa? saploh minit? ada tiga pat soklan lagi aku belum sentuh kot. aku kalut. cuba berjuang hingga ke detik jarum saat terakhir. cuak gabra masa tu tak payah bayangkanlahh. sampai tengok tulisan sendiri pun macam tak percaya. cantik sangat weh tulisan aku masa parkinson tuh ! kah kah kah

so sekarang, tahap ketaq tangan aku nak menaip, lebih kurang macam cerita di atas. malah lebih dahsyat aku rasa ! harap-harap typo aku tak terkesan di sini.

aku telah di tag oleh FarhanaFabulous. masehh dear ! CONTEST BLOG PALING COMEL. err, dah cukup comel ke blog aku untuk join contest nih? *garu pala*


syarat-syaratnya

 warga negara MALAYSIA .
ofkos lah ! nah tengok ic ! :D

 semua jantina diterima
err kalau nyah ke peng ke? kikiki

 ada blog! takder blog .. ditolak !
hade, hade. baru buat bulan lepas. kihkihkih

 kena follow blog aku.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)
ouhh haruslahh folo belog comel ini ! ^_^

 tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join


tarikh tutup

5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .


hadiah

DUIT menanti anda !

GOODLUCK SEMUAA ! :)


notajari : memandangkan ini first time aku join contest-contest nih, so aku nak buat speech sikit. nak cakap, tenkiu pada orang yang tag-tag aku. dan pada penganjur contest, ampun dan maaf dipinta andai haku tersalah format atau terbuat mana-mana kesalahan kecil yang lain. saya budak baru belajar *alasan* keh keh keh. lain-lain tag akan dibuat mengikut kerajinan.

sekian.

thanks for reading. kalau suka, boleh like. sila datang lagi ^_^



12 kritikan membina:

Cikgu Fikri said... reply

Wah....
good luck yer... :)

hiro said... reply

menang tu..jgn lupa gua.hee

Husna Lana said... reply

@Cikgu Fikri
tengs cikgu ! hihi :)

Husna Lana said... reply

@hiro
kalau menang lah kann. keh keh keh ;p

hamzah ian said... reply

blog kamu dah mmg comel.. hehe

Husna Lana said... reply

@hamzah ian
wah hamjah komen lahh. hehe tenkiu tenkiu :D

beela said... reply

mekasih join~ gud luck ! =)

blackrosehunter said... reply

gudluck cik husna..nnti menang kita share ea duit 2..hahaha..


Latest Entry: Gula membuatkan kulit anda berkedut..

aliefcmoi said... reply

harap2 awak menang..boleh share2 adiah dgn aku..hehe..kidding,,.nnti kalau dah mng,,follow blog aku k..hehe..selamat berkawan di blogspot..-->

http://aliefcmoi.blogspot.com/

Husna Lana said... reply

@beela
tengs beela comel ! :)

Husna Lana said... reply

@blackrosehunter
tengs blackrose ! ahaha ko rs blog aku dah cukup comel ke utk menang? keh keh keh

Husna Lana said... reply

@aliefcmoi
tengs alief ! kalau tak menang, tak boleh folo eh? haha. slm pkenalan wahai blogger :)