1st Lucky Draw KZNabihah Boutique

klik banner kat bawah ni untuk join. ^__^
ni laa Cik Bihah kita. pernah jumpa Cik Bihah masa Hari Siswi awal tahun haritu dekat UPM. sangat comel dan bergaya kan. Cik Bihah ni berani mix & match. cantik je tengok. nak tengok lagi stail Cik Bihah ni, boleh terjah personal blog dia:)

hehe cilok gambar Huda Luna ;p

aku suka shopping kat KZNabihah. tengs to my sister yang promote maxi dress yang dia beli kat KZNabihah. aku tengok dia pakai cantik je. so aku pun berminat nak beli jugak. hehe. kebetulan masa tu aku ada dinner. tema pulak nak elegan je kan. haa, apa lagi, memang sesuai sangat lah Sweety Puffy Maxi Dress nih. ni haaa gambar aku bergaya dengan item-item yang dibeli di KZNabihah. cantik kan? cantik kan? hehe 

sedihh, masa dinner tu tak banyak gambar.
sebab jadi AJK, busy T___T
ni Jaket Eksklusif dari KZNabihah.
kat atas kepala tu hairband yang beli
kat KZNabihah jugak. tapi tak nampak
pulak  T__T
maka dengan itu, aku tag Eno FarhanaQirah dan Ida. mereka ni memang suka join-join contest ni. hehe. sapa-sapa yang lain nak join jugak pun bolehh ^^ 
sekian.

Comments

cik bihah said…
hai2 dear thankz for join ;))
jangan lupe tunggu hari cabutan ye ...
cikida said…
sweet...tapi smpt ke nk join ni..ehhe..tengs darling invite..=)
Hafizi Sakan said…
jalan2..bace jap..n follow blog nieh!!.....(http://kitamengonsi.blogspot.com/..moh singgah n follow!..hehe)

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu