'benda' itu buat aku ketagih

hari-hari aku teringat 'benda' tu.
hari-hari aku teringin 'benda' tu.
hari-hari aku cari 'benda' tu.
hari-hari aku beli 'benda' tu.
hari-hari aku sedut 'benda' tu.

hari-hari beb. HARI-HARI ! tahu? kenapa kau wujud dalam UPM ni wahaiiiiiii

*
*
*
*
*
*
*
 
?

first day Coolblog beroperasi je dah serbu. tengokk, cair semacam je. almaklumlah pekerja baru-baru lagi. bebudak lepas SPM. tapi, LELAKI kot. lelaki pakai baju pink keje kat kiosk kaler pink. woahh so kiut. HAHA. *boleh geng dengan JAMBU MAHARAJA LAWAK* sorry takde gambar diorang. takde keje pulak kan kalau aku tiba-tiba nak ambil gambar diorang. heh
pic dicilok dari C Pelat Pink Pong

muka eksaited je dapat Coolblog. apesal ha? ketagih sangat dengan 'benda' nih. macam tak sah pulak kalau sehari tak beli. grr =.="
muka pulun !
slurpp slurpp. eh macam megi slurpp pulak?

Kak Lin, Pika Pikapie n aku kat Times Square
*nak tayang Coolblog je sebenarnya* kehkehkeh

kalau tak silap, 040411 kot Coolblog ni beroperasi kat Putra Foodcourt UPM. sejak hari itu lah aku menjadi pelanggan tetap kiosk pink itu. sampai bebudak yang keje kat kiosk tu pun dah kenal aku. ayat cliche " ye cik husna, boleh saya bantu? haa apa kata hari ni cuba yang ni bla bla bla". eh pandai betul budak tu promote. hari-hari ada je perisa yang dia orderkan untuk aku. aku pun layankan je. sekali kalau difikir dan ditilik semula, rasanya dah semua perisa aku cuba. cis ! padahal aku suka Vanilla Oreo Crush, Strawberry Oreo n Strawberry Smoothies je. nasib baik Coolblog takde perisa durian. kalau ade?

sekian.

Comments

muhsin.aminudin said…
ni apa kebenda ni? milk shake ke ice blended? atau pon cold yogurt?
AdaApe..? said…
cam sdap je..huhuhu...mcm slurpee 7e ke??huhuhuhu
falia shazana said…
doi... semua orang dok minat coolblog ni... pelik tol laaa... heheheh... tak pernah rasa kat foodcourt ni... malas jalan g foodcourt.. huhuhu...
Zz~ said…
wahhhh jumpa blog junior!!!!!!!
Diyana said…
minggu ni je 2 kali saya minum

best kan cool blog,pearl dia best
haasyaa said…
Kan best kalau aku pun dapat rasa coolblog T_____T
Subaili Sekri said…
sila daftarkan diri kat rehab..haha
aleen aiden said…
aaa kan da jumpa.senang je,search kat gugel siap!wi3 :P
hep2,siap letak link.malu tahu!mula nak blushing2 neh.agagag~
cikida said…
haahahha...coolll sokmmooo...sy dok uma,,indu nak sedut bebola tuh..semalam tgok ade gak org sedut2 kat CS,,tapi x jumpe lak kedainye,.huu=(
Husna Lana said…
@muhsin.aminudin
sejenis minuman or dessert. ice blended ada milk shake ada yogurt ada smoothies ada macam-macam ada. HAHA ;D
Husna Lana said…
@AdaApe..?
lain dari slurpee. sebab ada banyak jenis. sedap sedap. cuba laa ^_^
Husna Lana said…
@falia shazana
hehe. sebab minum coolblog terasa cool ;P kolej mana? jauh ke dengan foodcourt?
Husna Lana said…
@Diyana
betul. takde pearl, takde nikmat coolblog. hehe
Husna Lana said…
@Subaili Sekri
saman Coolblog dulu kalau diorang letak drugs ! HAHA
Husna Lana said…
@aleen aiden
fuyohh siap skodeng kat pakcik gugle? wahh tahniah sebab dah jumpa. *bajet diva pulak* HAHA. alaa ai memang suka link-kan belog orang. sebab belog yu best tau. kikiki
Husna Lana said…
@cikida
ala siannya, cepat balik UPM then kita pegi sedut bebola hitam tu dekat fudkot okai?
shark said…
cambest lak tgk dia mnum..
kne test gak ler nie
Husna Lana said…
@shark
cuba la. sekali sedut, pasti nak lagi. *iklan pulak* ;D

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London