CONTEST ENTRI PALING KENCANG

Walaupun tak pernah menang, tapi aku tak serik-serik lagi nak join contest. kihkih. orang kata, Usaha Tangga Kejayaan. kalau tak usaha, tangga pun takdak, macam mana nak jumpa kejayaan. ye dak? *apa? takdak tangga, guna eskeleter?* So haruslah berusaha kan. lagi-lagi, hadiah contest anjuran Cik Angin ni masyukkk woh ! kencang poket kalau menang, sekencang belog Cik Angin ni. nak tahu apa hadiah dia? cepat terjah SINI ! kalau aku menang, aku nak menabung. Ya, aku nak menabung. dah takmau buang duit kat Coolblog lagi. serius. tolong percaya. *insert bunyi cengkerik*

okeh mari kita semak syarat-syarat penyertaan,
1) warganegara Malaysia.

2) buat SATU entry bertajuk "CONTEST ENTRI PALING KENCANG ".
3) apa yang perlu ada dalam entry cik angin cuma nak anda keluarkan idea kreatif anda. contohnya :
**kalau entri tu berkisar tentang cerita lawak, cik angin nak rasa lawak tu sampai ketawa guling guling.
ATAU

**kalau entry tu bekisar tentang something yang sedih, cik angin nak rase sedih tu sampai menangis sehingga banjir KOTA TINGGI sekali lagi.
ATAU
** kalau entri tu berkisar tentang keterujaan, cik angin nak rasa teruja tu sampai rasa nak hempuk kepala kat dinding, gler punye terujaa la kan. HAHA .
ATAU
**kalau berkenaan dengan dakwah atau hal ehwal agama, cik angin nak rasa apa yang hendak di sampaikan tu masuk dan meresap terus dalam sanubari , memang tersentuhh laa penuh penghayatan.                                                                                                                                   
4) like FANPAGE sekencang angin di side bar blog ini atau di [link]ini .
5) letakkan BANNER contest di entri dan side bar blog serta link kan ke entri ini .
6) tinggalkan LINK entri anda di ruangan komen entri ini .

okeh, harap lulus sudah semua syarat. memandangkan Cik Angin membenarkan kita guna entri-entri lama, so aku pertaruhkan ENTRI INI. harap lepas Cik Angin baca entri tu, daripada mood ^_^ akan bertukar menjadi =.=" . *insert bunyi kilat sabung menyabung melambangkan geram segeramnya. sampai pegang mouse pun boleh hancur* kehkehkeh hiperbola sudah :P eh, tapi bukan suka suki nak bagi Cik Angin geram and rosakkan mood Cik Angin tau. sekadar memenuhi syarat. kalau Cik Angin tak geram pon, maknanya entri aku tu tak berjaya la. sob sob T__T

untuk sapa-sapa nak join, TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 9 JUN 2011. jom kita kencangkan belog Cik Angin dengan entri kencang dari blogger-blogger sekalian. Good Luck !

sekian.

Comments

najihah sahami said…
hehe..gudlauck husna!!!
thanx join :)


gudluck ,

thanx once again ! salam :D
Husna Lana said…
@miss ryrinn _ angin
welcome ryrinn :)tenkiu tenkiu.

psst, ok tak entri tu? hee
BUNGA said…
semoga berjaya :)
HonEyBuNNy said…
good luck...;-)
hamzah ian said…
wow.. gud luck k
cikida said…
gud luck yunk..dpt adiah,,ingt kwn2..ahah..=p
Diyana said…
g.luck akakk !
Ain Zulaikha said…
semoga berjaya :)
Husna Lana said…
@hamzah ian
woah thanks hamzah :))
Husna Lana said…
@cikida
haha. masehhh. kalau menang, nak menabung. kihkih ;p
apik pehe said…
selamat men join..hehe

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu