ML masuk R2

Maharaja Lawak malam ni bertemakan 'Silent Comedy'. akhirnya Amir terkeluar jugakk. muahahhaa mari kita gelak ramai-ramai *gelak jahat*. dari first week lagi ramai dah tertunggu-tunggu bila la si Amir ni nak keluar. aku tak minat lawak Amir walaupun kalau fikir secara positif, ada moralnya, ada baiknya, ada mesej yang dia nak sampaikan. tapi, tapi cara penyampaian dia tuu, ah ah tak best lah ! tak best tak best Amir tu, minggu ke4 dia improve sikit. alaa yang ada karikatur tiga orang juri tuu. Amireka. hakhak. sapa yang belum tengok, kalau rasa nak tengok boleh tengok kat SINI. *aku ulang, aku tak kata Amir best, tapi dia improve SIKIT ok. improve SIKIT ! haha*

minggu ni macam biasa, aku still suka Nabil walaupun ramai cakap tak paham lawak dia. "takpe Nabil, ai still paham lawak yu. ai suport yu tauu. yu memang kreatif la Nabil. ai sukaaaaa !" kihkih ^^

tapi yang paling menjadi lawak Silent Comedy pada minggu ke7 ini jatuh kepadaa. jeng jeng jeng~
JOZANN ! 
walaupun lawak diorang ciplak ke ape ke, tapi still menjadiiii sangat. good job Jozan ! ce cite sket macam mana air yang Zizan tuang dalam topi tu boleh kering? kahkahkah :D

Jambu not bad. diorang memang jambu bab bab buat lawak tanpa suara nih. tapi bagi aku, minggu ke6 Jambu adalah yang paling paling terbaekkk ! (dah paling, ada ter pulak kan. maaf cikgu BM. hihi) minggu ke7 Jambu ni aku sukaa jugak, tapi still minggu ke6 yang paling best ! emm, Sepah pun tak mengecewakan jugakk. lawak Sepah pun agak menjadi. Balas? pun ok la jugak minggu ni. rekod Balas minggu ni clean. first time takda unsur lucah. haha. bagus Balas ! Man pulak err err biasa-biasa je. I'm Sorry Man !

finally, untuk minggu ke8 ada imuniti untuk serap balik peserta ML yang dah tersingkir. sejak R2 tersingkir aku memang tunggu diorang nak guna imuniti tu. sekarang, tibalah masanyaaaaaa. jom vote R2 masuk ML semula. senang je cara vote. takpayah guna duit (sejak bila pulak Astro baik hati kan suruh undi masuk tanpa duit?) hahaha tak kisah lah janji korang semua tolong vote bagi R2 masuk ML balik. aku sukaaaaa R2 ! lawak yang cool. 
Klik gambar ni and LIKE untuk vote R2
notakaki : siapa yang belum berjaya tengok ML minggu ke7, sila terjah SINI. atas ehsan GuaTv sebab Astro dah amek tindakan kat youtube. cis. Astro memang nak suruh orang langgan Mustika kann. semuanya pasal duit duit duit. grr. takpa, harap-harap GuaTv tak kena banned macam yang lain. harap-harap la. kalau tak, kat mana lagi nak tengok ML? T___T

sekian.

Comments

Anonymous said…
awok x sokong kome ckp jozan best..hampehh!!
cikida said…
nak amir,,nak amir..poyoss !.=p
CikSyazwaniAziz said…
dulu wani xminat jambu, lpas minggu ke-6, jambu menarik perhatian loh.. suka.. :) jozan pun best :) part nabil belum tgk la..huhu...
CikSyazwaniAziz said…
dulu wani xminat jambu, lpas minggu ke-6, jambu menarik perhatian loh.. suka.. :) jozan pun best :) part nabil belum tgk la..huhu...
Ain Zulaikha said…
R2 mesti masuk balik :)
apik pehe said…
hehe..r2 la yg paling layak..
laaa..adik si huda rupenyer
najihah sahami said…
hahaha...xpenah pun layan LM ni. adoi..siannya ai..:(
~sHy~ said…
SHY paling suka silent comedy Jambu..lawak giler...gaya diorang paling mantap..hehe
Husna Lana said…
@Anonymous
haha. jozan ok la minggu ke7 ;)
Husna Lana said…
@cikida
fuyoh? haha. jangan laa ! R2 peliss ^^
Husna Lana said…
@CikSyazwaniAziz
cuba wani tengok Nabil minggu ke3 :)
Husna Lana said…
@Ain Zulaikha
yeay ! vote untuk R2 ^^
Husna Lana said…
@apik pehe
aah, R2 paling best antara yang dah terkeluar tu ^^

yuppie :)
Husna Lana said…
@najihah sahami
hehe dulu pun tak pernah layan. sekali roomate promote, terus sangkut :D
Husna Lana said…
@~sHy~
kekuatan Jambu memang kat gaya n mimik muka diorang. sangat menjadii kan. hehe ^^
hans0 said…
amir itu legend.. siapa pun tak boleh challenge.. harhar

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#1 resipi : cornflakes madu

#6 resipi : Biskut Almond London