Izyan Masri First Random Giveaway

cepat cepat. last minit join giveaway ni. tarikh tutup hari ni sebelum 11.59 malam. sempat lagi kan aku join? hehe. ok moh le kite join GA Izyan Masri.
jalan-jalan tadi terjumpa iklan pasal Izyan Masri ni buat GA. haa apa lagi, terus terjah. hadiah-hadiah dia pun best wohh. so saja teringin nak cuba nasib yang tak berapa nak bertuah ni. kot kot bertuah kali ni, sape tahu? kan kan? tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia? ada kat Hang Tuah. keh keh keh ;D

memandangkan aku baru je terpandang belog Izyan Masri ni buat pertama kali, terus terfikir nak tekan butang follow (eh eh macam dah jatuh cinta pandang pertama pulakk). baca-baca entri pasal cokelat brownies tuu bikin meleleh air liur gua. macam sedap je tengok cik adik kita ni buat kek. dah lama gua tak belasah kek-kek ni. pandang belog Yan je dah rasa cokelat. nyum nyum. *habis exam esok gua rasa nak serang secret recipe lah ! balas dendam sebab Yan bagi aku kempunan tengok cokelat brownies. HAHA*

hehe. gurau. ok aku tag Qirah ngan Miss Lolly. GudLuck korang ! ^_^

sekian.

Comments

Jay said…
hehehe..bukan sahaja kek..shawl pun ada..sapa berminat contact lah cik izyan kita tu:)
Izyan Masri said…
FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE :D
HonEyBuNNy said…
good luck...;-)
aleen aiden said…
mng nnt share2 ngn akak ye.kah3
theHijabis said…
Hi! We've updated some new stuffs! Do visit our blogshop! :)

Early birds catches the worm! First come first serve

www.thehijabis.blogspot.com
cikida said…
yeahhh,,gud luck syggg...=)
Husna Lana said…
@Jay
waa ada orang tolong promote. hehe thanks Jay ^^
Husna Lana said…
@Izyan Masri
hehe thanks. tak menang T__T takpe, takde rezeki. tapi nak rasa brownies Yan tuu. hikhik ;p
Husna Lana said…
@HonEyBuNNy
tenkiu ^^ tapi takpe, takda rezeki. hehe
Husna Lana said…
@aleen aiden
tak memang T__T akak belanja coolblog okeh? hee ;p
Husna Lana said…
@theHijabis
okay. will visiting you. thanks ^_^
Husna Lana said…
@cikida
haha maseh mekk, baru nak reply. teruk teruk. T__T
Husna Lana said…
@Diyana
tengs ade comel ^^ takda rezeki. hehe

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu