perjuangan terakhir

esok last paper aku. tapi sampai sekarang aku belum bukak buku lagi. sebab? seperti yang dah dijangka. last paper on the last day exam, memanglah mood untuk stadi dah terbang melayang. semua orang tengah kalut sibuk packing barang kemas bilik. aku still kena menghadap buku. ohh peliss, tak rock la beb ! so aku pun tumpang dua kaki join kemas barang dan berpura-pura seperti dah merdeka habis exam. hamagadd ! esok aku nak jawab apa? *pengsan +_+

aku dah cakap, jadual exam sem ni sangat lah tak best !  boleh refer SINI. first day exam, dah belasah TIGA paper sekaligus. tapi still the last day exam pun ada paper? ciskek betul. =.="

ohh aku teruja sebab Cik Epal (sape tak kenal cikepal dalam dunia blog ni memang nak kena sekeh laju-laju) datang belog cikai aku ni. siap komen lagi kat entri sebelum nih. *terharu* sob sob T___T tengs to Huda Luna aka my lovely sistah. sebab dia rajin pomot belog cikai aku ni. kak, nanti pomot lagi tau. mana tau kot-kot Hanis Zalikha ke Fatin Liyana ke pulak yang datang singgah sini. kuikuikui :D *haha berangan*

ok sudah mereng sebenarnya. harap ada kekuatan untuk stadi malam ni. wish me luck untuk last paper esok ya kawang kawang. tenkiu  ^_^
harap aku tak jadi macam ni malam ni

notakaki : macam biasa. lepas exam aku akan jogging laju laju lawat belog korang semua. siapa yang datang singgah dan follow sini, tinggalkan link ye. kat ruangan komen ni ke, kat shoutbox ke, kat mana-mana la. asalkan aku boleh jejak korang balik. sape nak aku follow korang pun, bagitau okeh? mood rajin nak follow orang is ON ! haha. btw, tenkiu kat semua orang yang sudi melawat belog cap kelicap kelicap cha cha aku ni. ehhh? pelik pulak nama. sape penah main game ni, dia tau lah. HAHA

sekian.

Comments

Anonymous said…
uiii..lamo doh ambo dok jengoh berlug demo neh..matured doh ambo tgk..shabbass betteyy..(-dr fan amir raja lawok)...
gus luck with ur exam dear....
Husna Lana said…
@Anonymous
haha. dari fan amir tuuu. kihkih ;p
Husna Lana said…
@♥suNa husNa♥
tengs for the wish. dah habis exam daa ^^ baru nak reply. isk isk T__T

Popular posts from this blog

#7 resipi : Kek Batik Marie with telur & without telur

#6 resipi : Biskut Almond London

#1 resipi : cornflakes madu